World at Arms

World at Arms 2.0.0

Bouw en bescherm een Amerikaanse legerbasis

VOOR

  • Mooie, realistische graphics
  • Veel opties in gameplay
  • Meer dan 75 missies
  • Online multiplayer

TEGEN

  • Er wordt veel aangedrongen op aankopen
  • Langzame gameplay

Goed
7

De gratis oorlogsimulator World at Arms vindt plaats op een stukje grond dat jij uitbouwt tot de perfecte legerbasis. Jij kiest waar je bepaalde gebouwen neerzet en welke acties jouw leger onderneemt tegen de vijandelijke KRA.

World at Arms is een combinatie tussen een strategie- en oorlogspel. Het begint met het opbouwen van de uitvalsbasis van jouw leger. Daarna is het de beurt aan de troepen zelf. De handige in-game tutorial helpt je door het opstartproces heen, zodat je goed voorbereid aan je eerste veldslagen begint. De graphics van World at Arms zijn realistisch en mooi en dit komt vooral tot zijn recht in de strijd tegen de KRA. Deze Aziatische slechteriken dagen je constant uit en daardoor voer je een groot aantal aanvallen uit. Je bekijkt het strijdgewoel van bovenaf waardoor je goed overzicht houdt.

Je hebt veel vrijheid in World at Arms. Zo ontwikkel je strijdkrachten en beheers je zelf de voorzieningen voor een optimale legerbasis. Je hebt hierbij de keuze uit veel verschillende gebouwen, legerunits en wapens. Als de soldaten klaar zijn voor de strijd beschikt World at Arms over meer dan 75 uitdagende missies.

Tot dusver is World at Arms een ontzettend leuk spel, maar daar komt al snel verandering in als je door de opstartfase bent. Zoals zoveel gratis Android spelletjes duurt het lang voordat je volgende missies vrijspelen. Hiervoor moet je urenlang World at Arms spelen om zoveel mogelijk muntjes en medailles te verzamelen. Als je hier geen zin in hebt biedt ontwikkelaar Gameloft dure medailles aan in de Shop.

World at Arms is aanvankelijk erg leuk, en als je veel tijd te doden hebt zijn er enorm veel missies om uit te voeren. Heb je geen zin hebt om urenlang hetzelfde te doen tot je genoeg cash en medailles hebt om een volgende missie te spelen, dan is World at Arms waarschijnlijk niets voor jou.

Meeste downloads Puzzels voor android

Meer
World at Arms

Download

World at Arms 2.0.0

Beoordelingen about World at Arms